Säljtips för föreningsförsäljning och skolförsäljning!

Det går att sälja tandborstarna på olika sätt. En kombination av nedanstående förslag är det vanligaste och bästa alternativet.

Genom dörrknackning
Detta brukar ge ett bra resultat då många grannar och boende i ert område säkert är glada att få bidra till klasskassan inför en klassresa/skolresa eller träningsläger.

Släkt och vänner
Ett bra alternativ, släktingar och bekanta uppskattar säkert både tandborstarna och initiativet till att ni själva tjänar ihop pengar till skolklassen/föreningen.

Arbetsplatser
På föräldrars eller bekantas arbetsplatser brukar det inte vara några problem att sälja tandborstar. Då arbetskamraterna märker att de erbjuds en produkt av hög kvalitet till ett bra pris. Låt mamma och pappa eller någon bekant ta med sig några tandborstar till sin arbetsplats för försäljning.

Matcher eller torget
När ditt lag/idrottsförening spelar matcher är det ett utmärkt tillfälle att sälja tandborstar. Eller kan ni gå ner till torget och sälja! I det här fallet kan flera i laget/klassen arbeta tillsammans. Dock bör man tänka på att vid torgförsäljning kan kommunens eller polisens tillstånd erfordras. Föreningsförsäljning och skolförsäljning kan göras på många olika sätt, hitta gärna på egna försäljningsidéer, det är bara fantasin som sätter gränser!

Sälj fler gånger varje år
Förhoppningsvis går försäljningen bra och alla som ni sålt till är nöjda med tandborstarna. Efter ett par månader behöver de flesta byta ut sin tandborste, så varför inte sälja flera gånger varje år. Ni kan få era egna ”prenumeranter” och på så vis tjäna mycket pengar till skolklassen/föreningen hela tiden.