Tjäna pengar till klassen

Börjar det bli dags för att planera en klassresa. Kanske behöver ni samla ihop pengar till klasskassan. Tandborstkungen hjälper er att tjäna pengar till klassen genom att sälja tandborstar. Tandborstarna tillverkas i Sverige och är från det välkända märket Tepe, de håller högsta kvalitet och är miljövänliga. Ni säljer tandborstarna för samma pris som de gör i apoteksbutiker. Detta gör att försäljningen går lätt och klassen tjänar snabbt mycket pengar till klassresan.

Tjäna pengar till klassen och klassresan, sälj tandborstar
Tjäna pengar till klassen och klassresan, sälj tandborstar!

Så fungerar det

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Ni har med er produkterna direkt när ni säljer

Kontakta oss för att göra er beställning. Vi skickar produkterna till vald leveransadress och din skolklass eller ditt lag kan starta försäljningen. Ni har 60 dagar på er att sälja.
När ni har sålt klart kontaktar ni oss. Eventuellt osålda förpackningar går bra att returnera. Ni betalar då endast för returfrakten. Vi avslutar er försäljning och ni behåller er vinst.

Alt 2. Ni säljer med beställningslistor

Kontakta oss för att beställa säljmaterial. Efter att ni tagit upp alla beställningar mejlar ni oss er sammanställning och vi skickar produkterna till er. Ni levererar produkterna till kunderna och tar betalt. Vi avslutar er försäljning och ni behåller er vinst.

Detta är ett enkelt och tryggt sätt att tjäna pengar till klassresan.

Hur mycket pengar tjänar klassen

Ni säljer tandborstarna för samma pris som de säljs i apotekens butiker vilket är 69 kr. Detta gör att det blir lätt att sälja många paket och förtjänsten till klassen blir stor. Tandborstarna är av de svenska märket TePe och ligger i 3-pack. De finns i 2 modeller, Regular och Compact. Båda modeller är miljövänliga och tillverkade av sockerrör. Läs gärna mer om produkterna under produktinfo. Regular passar bra för vuxna och Compact passar bra för barn och ungdomar. Ni säljer varje 3-pack med tandborstar för 69 kr och tjänar då 25 kr per paket till klassen. Om ni vill kan ni även sälja TePe GOOD Mini Flosser som är en miljövänlig tandtrådsbygel. Ni säljer dessa för 55 kr och er skolklass tjänar 20 kr per paket.

Räkneexempel

Lilla paketet:
Ni är 32 personer i klassen och alla säljer 6 st 3-pack TePe GOOD Regular , 3 st 3-pack Compact och 2 paket Mini Flosser blir klassens förtjänst 8 480:-
Antal produkter att sälja: 3-pack Regular 224 st, 3-pack Compact 96 st och Mini Flosser 64 st.

Mellanpaketet:
Om ni är 32 personer i klassen och alla säljer 10 st 3-pack TePe GOOD Regular, 5 st 3-pack Compact och 3 paket Mini Flosser tjänar klassen 13 920:- 
Antal produkter att sälja: 3-pack Regular 320 st, 3-pack Compact 160 st och Mini Flosser 96 st.

Ni väljer själva hur många av varje produkt ni vill sälja. Om ni har svårt att veta vad som är lagom för just er klass att sälja så mejla oss gärna så hjälper vi er. Här kan ni läsa mer om och få tips hur ni kan genomföra er klassförsäljning.

Vad säger andra klasser som sålt våra produkter?

Klassförsäljning till klasskassan
Klassförsäljning

Skolklassen SA11 på Tingsholmsgymnasiet
Tjänade 14 520 kr

”Vi valde Tandborstkungen för att det verkar vara ett seriöst och bra företag som har en annorlunda produkt som inte så många andra säljer. Ett stort plus för att vi fick tandborstarna med en gång så vi inte behövde gå ut två gånger till husen, först med en katalog för att se vad de ville ha, och sedan efter leverans. Även skönt att veta att vi inte behöver lägga ut pengar själva och att vi kunde skicka tillbaka det vi inte fick sålt. Vi sålde tandborstarna till vänner och familj, men vi gick även runt och knackade dörr. Målet var att få ihop pengar till vår studentavslutning. Vi tjänade riktigt bra och är mycket nöjda med försäljningen. Bemötandet från Tandborstkungen har varit otroligt bra.

Vi är supernöjda och skulle gärna rekommendera Tandborstkungen till andra skolklasser!”