Tjäna pengar till laget

Planerar kanske ditt lag att åka på ett träningsläger eller en cup. Behöver ni få ihop mer pengar till lagkassan. Tandborstkungen hjälper er att tjäna pengar till laget genom att sälja tandborstar. Tandborstar är en trevlig produkt att sälja, något som alla behöver. Våra tandborstar är från det välkända märket TePe och håller högsta kvalitet. De är svensktillverkade och är miljövänliga. Ni säljer tandborstarna för samma pris som de gör i apoteksbutiker. Detta gör att försäljningen går lätt och laget tjänar snabbt mycket pengar till lagkassan.

Så välkomna att göra er lagförsäljning genom att sälja våra lättsålda produkter!

Tjäna pengar till laget och klubbkassan, sälj tandborstar
Tjäna pengar till laget och klubbkassan, sälj tandborstar!

Så fungerar det

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Ni har med er produkterna direkt när ni säljer

Kontakta oss för att göra er beställning. Vi skickar produkterna till vald leveransadress och din skolklass eller ditt lag kan starta försäljningen. Ni har 60 dagar på er att sälja.
När ni har sålt klart kontaktar ni oss. Eventuellt osålda förpackningar går bra att returnera. Ni betalar då endast för returfrakten. Vi avslutar er försäljning och ni behåller er vinst.

Alt 2. Ni säljer med beställningslistor

Kontakta oss för att beställa säljmaterial. Efter att ni tagit upp alla beställningar mejlar ni oss er sammanställning och vi skickar produkterna till er. Ni levererar produkterna till kunderna och tar betalt. Vi avslutar er försäljning och ni behåller er vinst.

Hur mycket pengar tjänar laget

Ni säljer tandborstarna för samma pris som de säljs i apotekens butiker vilket är 69 kr. Detta gör att det blir lätt att sälja många paket och förtjänsten till klubbkassan blir stor. Tandborstarna är av de svenska märket Tepe och ligger i 3-pack. De finns i 2 modeller, Regular och Compact. Båda modeller är miljövänliga och tillverkade i sockerrör. Läs mer om produkterna under produktinfo. Regular passar bra för vuxna och Compact passar bra för barn och ungdomar. Ni säljer varje 3-pack med tandborstar för 69 kr och tjänar då 25 kr per paket till laget. Om ni vill kan ni även sälja TePe Good Mini Flosser som är en miljövänlig tandtrådsbygel. Ni säljer dessa för 55 kr och laget tjänar 20 kr per paket.

Räkneexempel

Lilla paketet:
Ni är 32 personer i laget och alla säljer 6 st 3-pack TePe GOOD Regular , 3 st 3-pack Compact och 2 paket Mini Flosser blir lagets förtjänst 8 480:-
Antal produkter att sälja: 3-pack Regular 224 st, 3-pack Compact 96 st och Mini Flosser 64 st

Mellanpaketet:
Om ni är 32 personer i laget och alla säljer 10 st 3-pack TePe GOOD Regular, 5 st 3-pack Compact och 3 paket Mini Flosser tjänar laget 13 920:- 
Antal produkter att sälja: 3-pack Regular 320 st, 3-pack Compact 160 st och Mini Flosser 96 st..

Ni väljer själva hur många av varje produkt ni vill sälja. Om ni har svårt att veta vad som är lagom för just erat lag så mejla oss gärna så hjälper vi er.

Vad säger andra lag som sålt våra produkter?

Tjäna pengar till laget-Limhamn Bunkeflo fotbollslag

Limhamn Bunkeflo fotbollsslag pojkar 98
Tjänade 18480 kr

”Det finns hur mycket produkter som helst som föreningar och skolklasser kan sälja. När vi såg tandborstkungen tyckte vi att det fanns flera fördelar, ett känt tandborstmärke, inget bäst före datum, alla har behov av tandborstar och det ger en hel del pengar till laget. Sedan var det också ett plus att tandborstar varken väger mycket eller tar stor plats. För de allra flesta var tandborstarna väldigt lättsålda. Förutom att killarnas egna familjer behöver tandborstar var det även lättsålt till grannar och släktingar. Målet med försäljningen var att alla killar ska ha möjlighet att följa med på träningsläger och nu har vi kommit en bra bit på vägen. Allt har fungerat bra, allt från beställning, leverans, svar på frågor och betalning.

Vi skulle varmt rekommendera Tandborstkungen till andra föreningar som vill tjäna ihop extra pengar!”