Tjäna pengar skolklasser och föreningar!

När det gäller val av våra produkter är vi mycket noggranna. Vi erbjuder endast försäljning av kända varumärken med mycket hög kvalitet!

Tandborstar
Vi säljer tandborstar från det norska företaget Jordan. Jordan är ett världsledande företag när det gäller munhygienprodukter. Jordans tandborstar är moderna och av högsta kvalitet. Deras tandborstar är helt fria från BPA (Bisfenol A). BPA är en vanligt förekommande plastkemikalie som är skadlig för människan. Alla våra tandborstar har mjuka strån sk. soft. De flesta tandläkare rekommenderar att man använder soft. Alla tandborstarna kommer i blandade färger.

Tandkräm
Vi erbjuder även försäljning av tandkräm. Det är tandkrämen Acta 75ml som är en av de få Svanenmärkta tandkrämer som finns på marknaden. Exempel på ämnen som kan finnas i tandkräm är parabener, triklosan och natriumlauryl-sulfat. Triklosan är ett bakteriedödande miljögift som har hittats i reningsverk, fiskar och bröstmjölk. Parabener är vanliga konserveringsmedel men är misstänkt skadliga för miljön. Natriumlaurylsulfat är ett ämne som kan irritera slemhinnorna men som finns i de flesta vuxentandkrämer som skumbildare. I Svanenmärkt tandkräm kontrolleras att inget av dessa ämnen förekommer. Acta är en mycket omtyckt och populär tandkräm.

Plåster
Vi säljer plåster från Salvequick, ett av marknadens mest sålda. Aqua Resist är ett plastplåster som både är vatten- och smutsavvisande. Plåstret andas, har en högabsorberande sårdyna och passar utmärkt på de flesta ställen på kroppen.

3-pack Jordan tandborstar och 2-pack barntandborstar

Acta tandkräm och Salvequick plåster