Frågor & svar

När man ska sälja olika saker för att tjäna ihop pengar till skolklassen eller föreningen finns det mängder av produkter att välja på. Tandborstkungen har specialiserat sig på munhygienprodukter. Produkter som vi tycker är bra för hälsan och trevliga att sälja. Här nedan nämner vi svar på frågor som kanske dyker upp när ni ska ta erat beslut om vad ni vill sälja. Hittar ni inte svar på er fråga så tveka inte att kontakta oss.

Vilka produkter är det vi kan sälja?

Ni säljer miljövänliga produkter från det välkända svenska märket TePe. Ni säljer 3-pack tandborstar som finns i två modeller, Regular och Compact. Regular är den vanliga och Compact har ett mindre borsthuvud och passar bra till barn och ungdomar. Ni kan även sälja tandtrådsbyglar även dessa från TePe. Läs gärna mer om produkterna under produktinfo.

Hur mycket pengar tjänar vi?

För att tjäna ihop pengar till klassen eller laget är försäljning av tandborstar ett trevligt och bra sätt att välja. Ni säljer tandborstarna för samma pris som apoteken gör i sina butiker. Detta gör produkterna prisvärda och försäljningen går enkelt och ni tjänar mer pengar till klasskassan och lagkassan.

 • För 3-packen säljer ni för 69 kr och tjänar 25 kr per paket.
 • För 36-packen tandtrådsbyglar säljer ni för 55 kr och tjänar 20 kr per paket.

Om ni är 32 personer i klassen eller laget och alla säljer 10 st 3-pack Regular, 5 st 3-pack Compact och 3 paket Mini Flosser tjänar ni 13 920 kr

Varför ska ni välja Tandborstkungen?

 • Tandborstar är en trevlig produkt att sälja. Alla behöver en tandborste!
 • Våra tandborstar är av märket TePe och håller högsta kvalitet.
 • Tandborstarna är svensktillverkade och miljövänliga.
 • Tandborstarna säljs för samma pris som apoteken gör i sina butiker, vilket gör tandborstarna prisvärda och lättsålda.
 • Ni har två möjligheter att sälja på. Alt 1. Ni tar med er tandborstarna direkt när ni säljer så slipper ni beställningslistor eller annan administration. Alt 2. Ni säljer med beställningslistor.
 • Ni kan sälja flera gånger varje år. Alla behöver byta tandborste och varför inte köpa av er igen om man är nöjd!
 • Ni behöver inte betala något i förskott, ni betalar först efter 60 dagar eller när ni sålt klart.
 • Tjäna extra mycket pengar genom att även sälja våra Mini Flosser, även dessa från Tepe.
 • Helt riskfritt! Ni betalar bara för det ni har sålt. Säljer ni inte klart det ni beställt går det bra att returnera. Ni betalar då endast returfrakten.

Hur beställer man?

Läraren, lagledaren eller en förälder mejlar enklast oss på info@tandborstkungen.se. Vi kontaktar alltid er för att bekräfta ordern. Det går också bra att ringa in beställningen på 0761-367291.

Hur säljer vi tandborstarna?

Här kan ni få många tips på hur ni kan sälja tandborstarna och lyckas med er klassförsäljning.

Vad säger andra som sålt våra produkter?

Tandborstkungen har genom åren samarbetat med med mängder av skolklasser och föreningar. Vill du läsa mer om vad dessa tycker om att sälja våra produkter så gå in och läs mer under referenser.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.