Så här fungerar det

Att tjäna pengar till klasskassan eller lagkassan

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Ni har med er produkterna direkt när ni säljer

Kontakta oss och gör er beställning. Sedan skickar vi produkterna till vald leveransadress och din skolklass, ditt lag eller din förening kan starta försäljningen. Ni har 60 dagar på er att sälja tandborstarna och eventuellt övriga produkter. Efter ca 50 dagar kontaktar vi er och ni sammanställer då hur många tandborstar mm ni har sålt. Är ni klara med försäljningen skickar vi en faktura. Kanske har ni produkter kvar som ni inte lyckats sälja, inga problem det går bra att returnera osålda förpackningar och ni betalar då endast för returfrakten. Det finns inte någon ekonomisk risk utan ni betalar först när ni har sålt klart och då endast för de produkter ni har sålt.

Alt 2. Ni säljer med beställningslistor

Kontakta oss för att beställa säljmaterial. Efter att ni tagit upp alla beställningar mejlar ni oss er sammanställning och vi skickar produkterna till er. Ni levererar produkterna till kunderna och tar betalt. Vi avslutar er försäljning och ni behåller er vinst.

Detta är det perfekta sättet att tjäna pengar till klasskassan eller lagkassan.

Klasskassan eller lagkassan
Pengar till klasskassan eller lagkassan.

Hur mycket tjänar ni?

Tandborstar (3-pack)
Tandborstarna ligger i 3-pack och är av det svensktillverkade märket TePe. De finns i två modeller, Regular och Compact. Compact har ett mindre borsthuvud och är bra för barn och ungdomar. Tandborstarna är tillverkade i sockerrör och är nästintill klimatkompenserade. Läs mer om tandborstarna under produktinfo. Ni säljer 3-packen för 75 kr och behåller 25 kr för varje sålt paket.

Tandtrådsbyglar (36-pack)
Även dessa är miljövänliga och tillverkade av TePe. Ni säljer varje paket för 59 kr och behåller 20 kr.

Räkneexempel
Ni är 32 personer i klassen eller föreningen. Alla säljer 15 st 3-pack tandborstar var och 5 st paket tandtrådsbyglar.
Ni tjänar 15 200 kr till klasskassan eller lagkassan.

Vill ni istället för tandborstar och tandtrådsbyglar sälja olivolja så ta kontakt med Olivprinsen. Tjäna pengar till klasskassan med Olivprinsen.

Hur säljer ni?

Ni har två möjligheter att sälja på.

Alt 1. Ni beställer det antal tandborstar ni tror att ni kommer sälja. Sedan tar med er tandborstarna direkt när ni säljer. Skulle ni inte sälja klart det ni har beställt gå det bra att returnera osålda förpackningar. Ni betalar då endast returfrakten.

Alt 2. Ni säljer med beställningslistor. Vi skickar beställningslistor till er som ni använder för att ta upp beställningar med. När ni känner er klara sammanställer ni vad ni sålt och vi skickar produkterna till er.

Titta under frågor&svar om det är något Ni undrar över.

Välkomna att på ett trevligt och enkelt sätt tjäna pengar till klasskassan eller lagkassan tillsammans med Tandborstkungen!