Referenser

Nedan kan ni läsa om några av alla som vi samarbetat med genom åren.

Limhamn Bunkeflo fotbollslag pojkar -98
tjänade 18 480 kr

”Det finns hur mycket produkter som helst som föreningar och skolklasser kan sälja. När vi såg Tandborstkungen tyckte vi att det fanns flera fördelar, ett känt tandborstmärke, inget bäst före datum, alla har behov av tandborstar och det ger en hel del pengar till laget. Sedan var det också ett plus att tandborstar varken väger mycket eller tar stor plats. För de allra flesta var tandborstarna väldigt lättsålda. Förutom att killarnas egna familjer behöver tandborstar var det även lättsålt till grannar och släktingar. Målet med försäljningen var att alla killar ska ha möjlighet att följa med på träningsläger och nu har vi kommit en bra bit på vägen. Allt har fungerat bra, allt från beställning, leverans, svar på frågor och betalning.

Vi skulle varmt rekommendera Tandborstkungen till andra föreningar som vill tjäna ihop extra pengar!”

Lag som sålt tandborstar
Limhamn Bunkeflo fotbollsslag pojkar 98

Skolklassen SA11 på Tingsholmsgymnasiet
tjänade 14 520 kr

”Vi valde Tandborstkungen för att det verkar vara ett seriöst och bra företag som har en annorlunda produkt som inte så många andra säljer. Ett stort plus för att vi fick tandborstarna med en gång så vi inte behövde gå ut två gånger till husen, först med en katalog för att se vad de ville ha, och sedan efter leverans. Även skönt att veta att vi inte behöver lägga ut pengar själva och att vi kunde skicka tillbaka det vi inte fick sålt. Vi sålde tandborstarna till vänner och familj, men vi gick även runt och knackade dörr. Målet var att få ihop pengar till vår studentavslutning. Vi tjänade riktigt bra och är mycket nöjda med försäljningen. Bemötandet från Tandborstkungen har varit otroligt bra.

Vi är supernöjda och skulle gärna rekommendera Tandborstkungen till andra skolklasser!”

Skolklass som sålt tandborstar
SA11 på Tingsholmsgymnasiet

Partille Blåsorkester
tjänade 8 880 kr

”Vi tyckte att tandborstar verkade vara en bra och lättsåld produkt, så vi kontaktade Tandborstkungen. Det var både spännande och roligt att marknadsföra produkten och det gick väldigt lätt att sälja. Vi sålde tandborstarna var och en till nära och kära men också till allmänheten under våra konserter. Målet med vår försäljning var att tjäna in pengar så att orkestern kunde åka på en resa. Vi fick ihop det vi behövde och åkte på en orkesterfestival i Berlin. Det var mycket lyckat! Bemötandet från tandborstkungen har varit jätte bra. Kontakten har funkat utmärkt och vi är mycket nöjda!”

Förening som sålt tandborstar
Partille Blåsorkester