Tjäna pengar till föreningen

Tandborstkungen hjälper er att tjäna pengar till föreningen genom att sälja tandborstar. Tandborstar är till att börja med en trevlig produkt att sälja, något som alla behöver. Våra Tandborstarna är även från den välkända svenska märket TePe och håller högsta kvalitet. De är svensktillverkade och dessutom miljövänliga.

Om ni istället för att sälja tandborstar vill sälja olivolja så kan ni göra er föreningsförsäljning med Olivprinsen.

Tjäna pengar till föreningen genom föreningsförsäljning med Tandborstkungen
Tjäna pengar till föreningen genom föreningsförsäljning med Tandborstkungen.

Så fungerar det

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Ni har med er produkterna direkt när ni säljer

Till att börja med kontaktar ni oss för att göra er beställning. Därefter skickar vi produkterna till vald leveransadress och din skolklass eller ditt lag kan starta försäljningen. Ni har 60 dagar på er att sälja och skulle ni bli klara tidigare kontaktar ni oss. Om ni efter 60 dagar trots allt inte sålt klart så går det bra att returnera osålda förpackningar. Ni betalar då endast för returfrakten. Till sist avslutar vi er försäljning och ni behåller er vinst.

Alt 2. Ni säljer med beställningslistor

Vi skickar säljmaterial till er så ni kan starta er försäljning. När ni sålt klart sammanställer ni och mejlar detta till oss. Därefter skickar vi produkterna till er som ni ger till kunderna och tar betalt.

Så mycket pengar tjänar föreningen

Det finns 3 olika produkter att sälja. TePe Good Regular 3-pack tandborstar, TePe Good Compact 3-pack tandborstar som passar bra för barn och ungdomar och TePe Good Mini Flosser tandtrådsbygel. Varje paket med tandborstar säljer ni för 75 kr och tjänar då 25 kr per paket. Paketen med Mini Flosser säljs för 59 kr och ni tjänar då 20 kr per paket. Läs mer om produkterna under produktinfo.

Räkneexempel

Om ni är 48 personer i föreningen och alla säljer 10 st 3-pack TePe GOOD Regular, 5 st 3-pack Compact och 5 paket Mini Flosser tjänar föreningen 22 800:-
Antal produkter att sälja: 3-pack Regular 480 st, 3-pack Compact 240 st och Mini Flosser 240 st.

Självklart kan ni själva välja hur många av varje produkt ni vill sälja. Om ni väljer att sälja med direktförsäljning (ta med er produkterna när ni säljer) och har svårt att veta vad som är lagom för just er skolklass, lag eller förening så mejla eller ring oss gärna så hjälper vi er. Om ni inte vill sälja med direktförsäljning så finns samtidigt alltid möjligheten att sälja med beställningslistor. Under försäljningstips kan ni läsa mer om och få tips hur ni kan genomföra er föreningsförsäljning.

Vad säger andra föreningar som sålt våra produkter?

Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till föreningen-Partille Blåsorkester

Partille Blåsorkester
Tjänade 8880 kr

”Vi tyckte att tandborstar verkade vara en bra och lättsåld produkt, så vi kontaktade Tandborstkungen. Det var både spännande och roligt att marknadsföra produkten och det gick väldigt lätt att sälja. Vi sålde tandborstarna var och en till nära och kära men också till allmänheten under våra konserter. Målet med vår försäljning var att tjäna in pengar så att orkestern kunde åka på en resa. Vi fick ihop det vi behövde och åkte på en orkesterfestival i Berlin. Det var mycket lyckat! Bemötandet från tandborstkungen har varit jätte bra. Kontakten har funkat utmärkt och vi är mycket nöjda!”