Tjäna pengar till laget

Tandborstkungen hjälper er att tjäna pengar till laget genom att sälja tandborstar. Tandborstar är till att börja med en trevlig produkt att sälja, något som alla behöver. Våra tandborstar är även från det välkända märket TePe och håller högsta kvalitet. De är dessutom svensktillverkade och miljövänliga. Detta gör att försäljningen går lätt och laget tjänar snabbt mycket pengar till lagkassan.

Tjäna pengar till laget och klubbkassan, sälj tandborstar
Tjäna pengar till laget och klubbkassan, sälj tandborstar!

Så fungerar det

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Ni har med er produkterna direkt när ni säljer

Till att börja med kontaktar ni oss för att göra er beställning. Därefter skickar vi produkterna till vald leveransadress och ditt lag kan starta försäljningen. Ni har 60 dagar på er att sälja och skulle ni bli klara tidigare kontaktar ni oss. Om ni efter 60 dagar trots allt inte sålt klart så går det bra att returnera osålda förpackningar. Ni betalar då endast för returfrakten. Till sist avslutar vi er försäljning och ni behåller er vinst.

Alt 2. Ni säljer med beställningslistor

Vi skickar säljmaterial till er så ni kan starta er försäljning. När ni sålt klart sammanställer ni och mejlar detta till oss. Därefter skickar vi produkterna till er som ni ger till kunderna och tar betalt.

Om ni istället för att sälja tandborstar vill sälja olivolja så har vi ett samarbete med Olivprinsen. Läs mer här om hur ni kan tjäna pengar till laget med Olivprinsen.

Hur mycket pengar tjänar laget?

Tandborstarna är av de svenska märket Tepe och ligger i 3-pack. De finns i 2 modeller, Regular och Compact. Båda modeller är miljövänliga och tillverkade i sockerrör. Läs mer om produkterna under produktinfo. Regular passar bra för vuxna och Compact passar bra för barn och ungdomar. Ni säljer varje 3-pack med tandborstar för 75 kr och tjänar då 25 kr per paket till laget. Om ni vill kan ni även sälja TePe Good Mini Flosser som är en miljövänlig tandtrådsbygel. Ni säljer dessa för 59 kr och laget tjänar 20 kr per paket.

Räkneexempel

Om ni är 32 personer i laget och alla säljer 10 st 3-pack TePe GOOD Regular, 5 st 3-pack Compact och 3 paket Mini Flosser tjänar laget 13 920:- 
Antal produkter att sälja: 3-pack Regular 320 st, 3-pack Compact 160 st och Mini Flosser 96 st.

Självklart kan ni själva välja hur många av varje produkt ni vill sälja. Om ni väljer att sälja med direktförsäljning (ta med er produkterna när ni säljer) och har svårt att veta vad som är lagom för just ditt lag så mejla eller ring oss gärna så hjälper vi er. Om ni inte vill sälja med direktförsäljning så finns samtidigt alltid möjligheten att sälja med beställningslistor. Vill ni ha tips på hur ni kan sälja tandborstarna så kan ni läsa mer under försäljningstips vid klassförsäljning och föreningsförsäljning.

Vad säger andra lag som sålt våra produkter?

Tjäna pengar till laget-Limhamn Bunkeflo fotbollslag

Limhamn Bunkeflo fotbollsslag pojkar 98
Tjänade 18480 kr

”Det finns hur mycket produkter som helst som föreningar och skolklasser kan sälja. När vi såg tandborstkungen tyckte vi att det fanns flera fördelar, ett känt tandborstmärke, inget bäst före datum, alla har behov av tandborstar och det ger en hel del pengar till laget. Sedan var det också ett plus att tandborstar varken väger mycket eller tar stor plats. För de allra flesta var tandborstarna väldigt lättsålda. Förutom att killarnas egna familjer behöver tandborstar var det även lättsålt till grannar och släktingar. Målet med försäljningen var att alla killar ska ha möjlighet att följa med på träningsläger och nu har vi kommit en bra bit på vägen. Allt har fungerat bra, allt från beställning, leverans, svar på frågor och betalning.

Vi skulle varmt rekommendera Tandborstkungen till andra föreningar som vill tjäna ihop extra pengar!”

Låt laget sälja miljövänligt och hälsosamt!

När man ska åka iväg på en cup eller träningsläger med laget så är det mycket som ska planeras. Man ska hitta transport, boende, logi mm. Sedan ska allt även finansieras. Målet är att alla som vill ska kunna följa med, ekonomin ska inte vara något hinder.

 Kanske måste laget sälja något för få ihop extra pengar. Tandborstkungen vill då vara det enkla och självklara valet. Vi vill hjälpa föreningar och lag att tjäna pengar till lagkassan på ett hållbart och bra sätt.

Tandborstkungens produkter är bra för hälsan och miljön. Vi är stolta att kunna erbjuda försäljning av miljövänliga och svensktillverkade tandborstar och tandtrådsbyglar. Produkterna är helt fria från plast och istället tillverkade i förnyelsebara material. Dessutom sker tillverkningen av 100% grön energi. TePe som tillverkar produkterna i sin fabrik i Malmö har en helt egen solcellcellsanläggning som förser hela deras produktion med energi.

När man genomför en försäljning med oss kommer man att få en personlig kontakt som hjälper till hela vägen från start till mål. Man kan sälja produkterna på två sätt, antingen genom direktförsäljning eller genom att sälja med säljfoldrar. Våra säljfoldrar är fint designade och gör det lätt för kunden att se och läsa om produkterna innan de bestämmer sig för att köpa något.