Säljtips när ni säljer

Här nedan hittar ni tips på hur ni kan sälja tandborstarna. Tandborstkungen har i mer än 10 års tid hjälpt skolklasser och föreningar att tjäna pengar till klasskassan och lagkassan. Försäljningen med Tandborstkungen kan bli extra enkel då ni har möjlighet att ha med er tandborstarna direkt när ni säljer, detta gör att ni slipper beställningslistor eller annan administration. Vill ni hellre sälja med beställningslistor så finns den möjligheten också!

Är ni intresserade av att sälja något annat än tandborstar så rekommenderar vi Olivprinsen som vi har ett samarbete med. Med Olivprinsen kan ni sälja prisbelönt olivolja. Läs mer om det här, klassförsäljning med Olivprinsen.

klassförsäljning och skolförsäljning
Klassförsäljning och skolförsäljning.

Vänner och bekanta

Det finns säkert många släktingar och bekanta som är intresserade av att köpa de miljövänliga tandborstarna från er.

Grannar

Knacka på hos grannar och berätta att ni säljer tandborstar för att tjäna ihop pengar till klassresan eller lagkassan.

Föräldrarnas arbetsplats

Låt föräldrarna ta med sig säljbroschyren till sin arbetsplats. När arbetskamraterna märker att de erbjuds en produkt av hög kvalitet som är svensktillverkad och miljövänlig kommer de att bli intresserade. När det dessutom är ett bra pris, blir försäljningen lätt och de som köper blir glada och nöjda.

Sälj fler gånger varje år

Förhoppningsvis går försäljningen bra och alla som ni sålt till är nöjda med tandborstarna. Efter ett par månader behöver de flesta trots all byta ut sin tandborste, så varför inte sälja flera gånger varje år. Efter ett tag kan ni få era egna ”prenumeranter” och på så vis tjäna mycket pengar till skolklassen eller föreningen hela tiden.