Säljtips för klassförsäljning och skolförsäljning!

Tjäna ihop pengar till klassresor, cuper, träningsläger eller era andra gemensamma aktiviteter genom att sälja tandborstar. Tandborstkungen har i mer än 10 års tid hjälpt skolklasser och föreningar att tjäna pengar till klasskassan och lagkassan. För att försäljningen ska gå enkelt och bra föreslår vi att ni använder er av en kombination av nedanstående förslag. Försäljningen med Tandborstkungen blir extra enkel då ni har med er tandborstarna direkt när ni säljer, detta gör att ni slipper beställningslistor eller annan administration. Vill ni hellre sälja med beställningslistor så finns den möjligheten också! Kontakta oss idag och starta er klassförsäljning eller skolförsäljning.

klassförsäljning och skolförsäljning
Klassförsäljning och skolförsäljning.

Genom dörrknackning

Detta brukar ge ett bra resultat då många grannar och boende i ert område säkert är glada att få bidra till klasskassan eller lagkassan. När de även får höra att det är miljövänliga och svensktillverkade produkter ni säljer kommer försäljningen gå lätt och ni får snabbt ihop extra pengar till era kommande äventyr.

Släkt och vänner

Ett ytterligare alternativ är att sälja till släktingar och bekanta. De uppskattar säkert både tandborstarna och initiativet till att ni själva tjänar ihop pengar till klassresan eller träningslägret.

Arbetsplatser

Ett alternativ är att låta era föräldrar eller någon bekant ta med sig lite tandborstar till sin arbetsplats. När arbetskamraterna märker att de erbjuds en produkt av hög kvalitet som är svensktillverkad och miljövänlig kommer de att bli intresserade. När det dessutom är ett bra pris, blir försäljningen lätt och de som köper blir glada och nöjda. Om ni vill kan ni även låta era föräldrar ta med säljfoldern och lägga den på arbetsplatsen, så kan arbetskamraterna själva läsa om produkterna och skriva upp sig på beställningslistan om de vill köpa.

Matcher

När ditt lag eller din idrottsförening spelar matcher är det ett utmärkt tillfälle att sälja tandborstar. När allt kommer omkring kan skolförsäljning och klassförsäljning göras på många olika sätt, hitta gärna på egna försäljningsidéer, det är bara fantasin som sätter gränser!

Sälj fler gånger varje år

Förhoppningsvis går försäljningen bra och alla som ni sålt till är nöjda med tandborstarna. Efter ett par månader behöver de flesta trots all byta ut sin tandborste, så varför inte sälja flera gånger varje år. Efter ett tag kan ni få era egna ”prenumeranter” och på så vis tjäna mycket pengar till skolklassen eller föreningen hela tiden.

Tips på klassresor

När klassförsäljningen är klar är det kanske dags att planera vart ni ska åka. Letar ni efter tips på klassresor så kan ni titta på vår sida tips på klassresor.