Tjäna pengar till klassen

Behöver ni tjäna pengar till klassen och klasskassan. Då kan kanske Tandborstkungen vara ett bra alternativ för er. Tandborstar är en bra produkt att sälja, något som alla behöver. Tandborstarna tillverkas i Sverige och är från det välkända märket Tepe, de håller högsta kvalitet och är dessutom miljövänliga.

Tjäna pengar till klassen och klassresan, sälj tandborstar
Tjäna pengar till klassen och klassresan, sälj tandborstar!

Starta en försäljning

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Ni har med er produkterna direkt när ni säljer

Till att börja med kontaktar ni oss för att göra er beställning. Därefter skickar vi produkterna till vald leveransadress och din skolklass kan starta försäljningen. Ni har 60 dagar på er att sälja och skulle ni bli klara tidigare kontaktar ni oss. Om ni efter 60 dagar trots allt inte sålt klart så går det bra att returnera osålda förpackningar. Ni betalar då endast för returfrakten. Till sist avslutar vi er försäljning och ni behåller er vinst.

Alt 2. Ni säljer med beställningslistor

Vi skickar säljmaterial till er så ni kan starta er försäljning. När ni sålt klart sammanställer ni och mejlar detta till oss. Därefter skickar vi produkterna till er som ni ger till kunderna och tar betalt.

Om ni istället för att sälja tandborstar vill sälja olivolja så kan ni läsa mer här om hur ni kan tjäna pengar till klassen med Olivprinsen.

Hur mycket pengar tjänar klassen?

Ni säljer tandborstarna för 75 kr. Tandborstarna är av de svenska märket TePe och ligger i 3-pack. De finns i 2 modeller, Regular och Compact. Båda modeller är miljövänliga och tillverkade av sockerrör. Läs gärna mer om produkterna under produktinfo. Regular passar bra för vuxna och Compact passar bra för barn och ungdomar. Ni säljer varje 3-pack med tandborstar för 75 kr och tjänar då 25 kr per paket till klassen. Om ni vill kan ni även sälja TePe GOOD Mini Flosser som är en miljövänlig tandtrådsbygel. Ni säljer dessa för 59 kr och er skolklass tjänar 20 kr per paket.

Räkneexempel

Om ni är 32 personer i klassen och alla säljer 10 st 3-pack TePe GOOD Regular, 5 st 3-pack Compact och 3 paket Mini Flosser tjänar klassen 13 920:- 
Antal produkter att sälja: 3-pack Regular 320 st, 3-pack Compact 160 st och Mini Flosser 96 st.

Självklart kan ni själva välja hur många av varje produkt ni vill sälja. Om ni väljer att sälja med direktförsäljning (ta med er produkterna när ni säljer) och har svårt att veta vad som är lagom för just er skolklass så mejla eller ring oss gärna så hjälper vi er. Om ni inte vill sälja med direktförsäljning så finns samtidigt alltid möjligheten att sälja med beställningslistor. Här kan ni läsa mer om och få tips hur ni kan genomföra er klassförsäljning.

Vad säger andra klasser som sålt våra produkter?

Klassförsäljning till klasskassan
Klassförsäljning

Skolklassen SA11 på Tingsholmsgymnasiet
Tjänade 14 520 kr

”Vi valde Tandborstkungen för att det verkar vara ett seriöst och bra företag som har en annorlunda produkt som inte så många andra säljer. Ett stort plus för att vi fick tandborstarna med en gång så vi inte behövde gå ut två gånger till husen, först med en katalog för att se vad de ville ha, och sedan efter leverans. Även skönt att veta att vi inte behöver lägga ut pengar själva och att vi kunde skicka tillbaka det vi inte fick sålt. Vi sålde tandborstarna till vänner och familj, men vi gick även runt och knackade dörr. Målet var att få ihop pengar till vår studentavslutning. Vi tjänade riktigt bra och är mycket nöjda med försäljningen. Bemötandet från Tandborstkungen har varit otroligt bra.

Vi är supernöjda och skulle gärna rekommendera Tandborstkungen till andra skolklasser!”

Vår vision: sälj hälsosamt och miljövänligt

Tandborstkungens produkter är för det första bra för hälsan och även för miljön. Vi är verkligen glada att kunna erbjuda försäljning av miljövänliga och svensktillverkade tandborstar och tandtrådsbyglar. Produkterna är helt fria från plast och istället tillverkade i förnyelsebara material. Dessutom sker tillverkningen av 100% grön energi. TePe som tillverkar produkterna i sin fabrik i Malmö har faktiskt en helt egen solcellcellsanläggning som förser hela deras produktion med energi. När man genomför en försäljning med oss kommer man att få en personlig kontakt som hjälper till hela vägen från start till mål. Man kan sälja produkterna på två sätt, antingen genom direktförsäljning eller genom att sälja med säljfoldrar. Våra säljfoldrar är fint designade och gör det lätt för kunden att se och läsa om produkterna innan de bestämmer sig för att köpa något.