Tjäna pengar till föreningen

Planerar föreningen att åka iväg på en resa, en cup eller kanske ett träningsläger. Letar ni efter ett bra och roligt alternativ till er föreningsförsäljning. Tandborstkungen hjälper er att tjäna pengar till föreningen genom att sälja tandborstar. Tandborstarna är från den välkända svenska märket TePe och håller högsta kvalitet. De är svensktillverkade och miljövänliga. Tandborstarna säljs för samma pris som de gör i apoteksbutiker vilket gör att försäljningen går lätt och att föreningen enkelt tjänar mycket pengar.

Välkomna att genomföra er föreningsförsäljning genom att sälja våra lättsålda produkter!

Tjäna pengar till föreningen genom föreningsförsäljning med Tandborstkungen
Tjäna pengar till föreningen genom föreningsförsäljning med Tandborstkungen.

Så fungerar det

Det finns två olika sätt att sälja på.

Alt 1. Ni har med er produkterna direkt när ni säljer

Kontakta oss för att göra er beställning. Vi skickar produkterna till vald leveransadress och din skolklass eller ditt lag kan starta försäljningen. Ni har 60 dagar på er att sälja.
När ni har sålt klart kontaktar ni oss. Eventuellt osålda förpackningar går bra att returnera. Ni betalar då endast för returfrakten. Vi avslutar er försäljning och ni behåller er vinst.

Alt 2. Ni säljer med beställningslistor

Kontakta oss för att beställa säljmaterial. Efter att ni tagit upp alla beställningar mejlar ni oss er sammanställning och vi skickar produkterna till er. Ni levererar produkterna till kunderna och tar betalt. Vi avslutar er försäljning och ni behåller er vinst.

Så mycket pengar tjänar föreningen

Det finns 3 olika produkter att sälja. TePe Good Regular 3-pack tandborstar, TePe Good Compact 3-pack tandborstar som passar bra för barn och ungdomar och TePe Good Mini Flosser tandtrådsbygel. Varje paket med tandborstar säljer ni för 69 kr och tjänar då 25 kr per paket. Paketen med Mini Flosser säljs för 55 kr och ni tjänar då 20 kr per paket. Läs mer om produkterna under produktinfo.

Räkneexempel

Stora paketet:
Om ni är 48 personer i föreningen och alla säljer 10 st 3-pack TePe GOOD Regular, 5 st 3-pack Compact och 5 paket Mini Flosser tjänar föreningen 22 800:- 
Antal produkter att sälja: 3-pack Regular 480 st, 3-pack Compact 240 st och Mini Flosser 240 st.

Ni väljer själva hur många av varje produkt ni vill sälja. Om ni har svårt att veta vad som är lagom för just er förening så mejla oss gärna så hjälper vi er. Här kan ni läsa mer om och få tips hur ni kan genomföra er föreningsförsäljning.

Vad säger andra föreningar som sålt våra produkter?

Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till föreningen-Partille Blåsorkester

Partille Blåsorkester
Tjänade 8880 kr

”Vi tyckte att tandborstar verkade vara en bra och lättsåld produkt, så vi kontaktade Tandborstkungen. Det var både spännande och roligt att marknadsföra produkten och det gick väldigt lätt att sälja. Vi sålde tandborstarna var och en till nära och kära men också till allmänheten under våra konserter. Målet med vår försäljning var att tjäna in pengar så att orkestern kunde åka på en resa. Vi fick ihop det vi behövde och åkte på en orkesterfestival i Berlin. Det var mycket lyckat! Bemötandet från tandborstkungen har varit jätte bra. Kontakten har funkat utmärkt och vi är mycket nöjda!”